Jaco van Beem

Direct advies 020-6104595

Wat speelt er in de leasebranche?

Tesla op de rollenbank

De nieuwe verbruikstest WLTP

05 maart 2018

Iedereen weet zich ruim twee jaar geleden de Dieselgate herrinneren, waarbij voornamelijk de Duitse automerken onder vuur kwamen te liggen. 

Door de Dieselgate is iedereen er wel overeens dat de uitstoot- en verbruiksmetingen op de rollenbank niet overeenkomen met de praktijkervaringen en er iets moet veranderen... 

Tesla elektrische auto

Kiezen voor een benzine, elektrische of diesel leaseauto

03 november 2017

Heeft u als (toekomstig) leaserijder, startende ondernemer of zzp-er ook moeite te kiezen welk type brandstof u gaat rijden? Wij begrijpen dat dit soms best een lastige keuze kan zijn, daarom beschrijven wij de voor- en nadelen. 

winterbanden

Veilig rijden in de wintermaanden!

02 november 2017

De donkere wintermaanden staan weer voor de deur en uiteraard willen wij u veilig op weg laten gaan. Daarom geven wij een aantal tips om veilig aan het verkeer deel te nemen.

Wagenpark Leasing

Een auto leasen of kopen?

19 oktober 2017

Het wagenpark is vaak een behoorlijke kostenpost binnen een bedrijf. Is het nu verstandig om een auto te kopen of te lezen? Het wagenparkbeheer uitbesteden of in eigen beheer doen?

 

Wat te doen als mijn leaseauto total loss is

Wat als uw leaseauto in een lage bijtellingscategorie total loss wordt verklaard?

21 september 2017

Het zal u maar gebeuren, u heeft een leaseauto in een lage bijtellingscategorie, een zogeheten fiscaal aantrekkelijke leaseauto, maar deze wordt zonder schuld van u total loss verklaard! Kunt u dit verlies verhalen op de tegenpartij?