Jaco van Beem

Direct advies 020-6104595

Lease Performance overgenomen door International Car Lease Holding

20 november 2017

 

Lease Performance zet de volgende stap

De ontwikkelingen voor Leaseperformance hebben niet stil gestaan, na een periode van nu bijna 10 jaar na de oprichting, is er voor ons ook weer een tijd gekomen voor een volgende stap.

Leaseperformance heeft zich in deze periode weten te ontwikkelen tot een professionele Leasemaatschappij, welke sterk en succesvol opereert binnen het MKB segment.
Om deze groei nog meer kracht te geven zijn wij een samenwerking / overname aangegaan per 1 December 2017 jongstleden, door Van Mossel Automotive Group B.V. uit Tilburg. 

International Car Lease Holding, eigendom van de bedrijven Van Mossel Automotive Groep en Mandemakers Groep heeft Lease Performance overgenomen. 

Van Mossel Leasing / ICLH, is momenteel de grootste private leasemaatschappij in Nederland en heeft de meeste raakvlakken met onze doelstellingen en wijze van hoe wij onze klanten bedienen.
Onderdeel van ICLH (International Car Lease Holding) zijn onder meer, Van Mossel Leasing, J&T Auto lease, Nederland en Belgium, Direct Lease, Nederland en Duitsland, enz. http://www.internationalcarlease.com/
De krachtenbundeling zal vele voordelen voor jullie als klant en relatie met zich meebrengen.  

Belangrijk te weten is dat Leaseperformance, weliswaar met ter tijd een andere naam zal krijgen, maar volledig op en met dezelfde voor jullie vertrouwde mensen en wijze zullen verder werken aan “mobiliteit”.  

Komend jaar zal de naam Lease Performance overgaan in Van Mossel Autolease Amsterdam.

Bron: www.internationalcarlease.com


Naar het overzicht