Jaco van Beem

Direct advies 020-6104595

Nieuws

Tesla op de rollenbank

De nieuwe verbruikstest WLTP

05 maart 2018

Iedereen weet zich ruim twee jaar geleden de Dieselgate herrinneren, waarbij voornamelijk de Duitse automerken onder vuur kwamen te liggen. 

Door de Dieselgate is iedereen er wel overeens dat de uitstoot- en verbruiksmetingen op de rollenbank niet overeenkomen met de praktijkervaringen en er iets moet veranderen... 

ICLH neemt Lease Performance over

Lease Performance overgenomen door International Car Lease Holding

20 november 2017

International Car Lease Holding neemt Lease Performance over.

Tesla elektrische auto

Kiezen voor een benzine, elektrische of diesel leaseauto

03 november 2017

Heeft u als (toekomstig) leaserijder, startende ondernemer of zzp-er ook moeite te kiezen welk type brandstof u gaat rijden? Wij begrijpen dat dit soms best een lastige keuze kan zijn, daarom beschrijven wij de voor- en nadelen. 

winterbanden

Veilig rijden in de wintermaanden!

02 november 2017

De donkere wintermaanden staan weer voor de deur en uiteraard willen wij u veilig op weg laten gaan. Daarom geven wij een aantal tips om veilig aan het verkeer deel te nemen.

Wagenpark Leasing

Een auto leasen of kopen?

19 oktober 2017

Het wagenpark is vaak een behoorlijke kostenpost binnen een bedrijf. Is het nu verstandig om een auto te kopen of te lezen? Het wagenparkbeheer uitbesteden of in eigen beheer doen?

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen Lease Performance

U wilt natuurlijk ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

22 september 2017

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is erg belangrijk in onze maatschappij. Uiteraard vinden wij dit als leasemaatschappij erg belangrijk. Wij geven u een aantal tips.